O lo'o lelei le tulaga o maketi fa'apisinisi i le kuata lona fa

I le kuata muamua e tolu o le 2016, na faʻaauau pea ona faʻatupulaia le tamaoaiga o le atunuʻu, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le GDP o le 11.5%, lea na maua ai le maketi o le polo valve o se tulaga lelei. Ae ui i lea, o loʻo faʻaauau pea le tulaga o le vevela o le tamaoaiga, ma o loʻo i ai ni faʻafitauli mataʻutia e ono faʻafefe ai le tamaoaiga i le vevela, lea e manaʻomia vave ona faʻaeteete. O lo'o fa'amoemoe o le a le suia le saoasaoa o le saoasaoa o le tamaoaiga i le kuata lona fa. E tusa ai ma le pisinisi valve, e tele naua mea e aʻafia ai, e tatau ona gauai atu i ai.

I le taimi nei, o loʻo i ai i loʻu atunuu se manaʻoga tele mo le faʻafouina o valve ma le faʻafouina o tekonolosi. A maeʻa le tele o tausaga o suʻesuʻega maketi ma faʻataʻitaʻiga, o le valve alamanuia e tatau ona avea ma paionia sili ona poto masani i le auai i le fausiaina. Aemaise lava i le faʻaofiina o le valve purchase subsidy policy i le 2014, o le maualuga o valveization i loʻu atunuu ua faʻafuaseʻi ona siitia i se tulaga fou. O le China Valve Industry Association ua tuʻuina atu se fuafuaga muamua mo le suiga faʻapitoa o le alamanuia o masini faʻatoʻaga o loʻo lagolagoina e tupe aitalafu a le atunuʻu i le 2008, ma e talitonu o le a faʻateleina le lagolago tau tupe a le atunuʻu i le tausaga fou.

Industry

Mai le vaʻaiga o manaʻoga i totonu o le atunuʻu, e tele naua mea lelei, Faʻaaogaina maualuga ma faʻaumatia tekinolosi ma meafaigaluega, faʻatapulaʻaina le faʻaulufaleina mai o tekinolosi faʻalotoifale autu ua atiaʻe gafatia, faʻaleaogaina le faiga faʻavae lafoga mo masini atoatoa ma seti atoatoa o meafaigaluega, faʻatinoina lafoga. fa'aosofiaga ma tuusaunoaga lafoga mo vaega taua, ma fa'atatau lafoga fa'aosofia i Sainas alavai eli mamafa ma alavai inisinia. , Meafaigaluega masini, ma masini suauu. O le fausiaina o nofoaafi (e aofia ai nofoaafi televave) ua faʻavavevave. O le averesi o tupe teufaafaigaluega faaletausaga i le 2007-2010 o le a sili atu i le 300 piliona yuan, ma o le fausiaina o auala fou i tua o le a sili atu nai lo le 400 piliona yuan. , O le a faia e le alamanuia mea faigaluega nofoaafi se sao tele i le avetaʻavale; tapunia koale laiti laiti ma atiina ae vaega malala tetele, fausia 5-7 piliona tone vaega koale, ma isi, o le a maua ai se maketi lautele mo le atinaeina o mine valves ma koale eliina valves. E le gata i lea, i maketi i fafo, o le fausiaina o atinae tetele i Aferika, Amerika i Saute, Asia i Saute ma Europa i Sasae ua faatoa amata, ma o le maketi e tele. O le a avea lea ma maketi autu mo kamupani i totonu e su'esu'e i fafo i le lumana'i.

Mai le va'aiga o mana'oga mai fafo ma sui fa'aulufale mai, Sainae le'o mae'a le fa'agasologa o le fa'a taulaga, ma ua fa'avavevave le fausiaina o se nu'u fou. E le gata i lea, o oloa faʻainisinia i totonu o le atunuʻu ua tele le alualu i luma i tulaga o le lelei ma le tautua, ma o le suia o faʻailoga mai fafo o loʻo faʻaauau pea le alualu i luma. O le mea lea, o loʻo faʻamoemoeina o le tolu tausaga muamua o le a avea pea ma vaitau o le faʻatupulaia vave o le manaʻoga mo faʻainisinia valve.


Taimi meli: Me-22-2021