Metotia fa'alelei ma fa'amatalaga fa'atinoga o le fa'apipi'iina o valve

1. Fa'amatalaga ituaiga fa'apipi'i graphite

E 3 ituaiga fa'atumu e masani ona fa'aoga i totonu alatoto

 图片1

O le fa'apipi'iina o lo'o fa'aaogaina i lenei poloketi o le ituaiga tatala tasi i le Ata 1 ma le fa'aputu mama i le Ata 3. O ata moni e fa'apea:

 图片2 图片3

Ata 1 Tu'aiga fa'amomoli ta'itasi

图片4 

Ata 3 Fa'aputu mama mama

O galuega fa'aoga o fa'amau e lua o lo'o i luga e tutusa, o le eseesega o lo'o taoto i fa'aaliga fa'aoga eseese. O le faʻapipiʻi tatala e tasi e talafeagai mo le sui o le faʻapipiʻiina i le taimi o le tausiga o valve i aso taʻitasi. E mafai ona sui le afifiina i luga o le initaneti, ma o le faʻapipiʻiina o mama e talafeagai mo le toe faʻaleleia o le valve. Faʻaaogaina mo le faʻapalapala ma le tausiga.

2. Faʻamatalaga o uiga faʻapipiʻi graphite

E tusa ai ma manaʻoga faʻapitoa o le gaosiga o le faʻatumu, e manaʻomia e le faʻatumu se fua faʻatatau o le maufetuunaʻi, o lea o le ai ai se faʻaleleia mai totonu i fafo pe a uma ona faʻatumu. O ituaiga e lua o loʻo taʻua i luga o le faʻapipiʻiina o ituaiga graphite e tasi o loʻo faʻapipiʻiina o latou faʻasologa o loʻo faʻapipiʻiina e le tele o filo graphite, ma o le maufetu e faʻafefe e le va faʻafefeteina ma e leai se faʻaaliga manino o le manaʻo mo le faʻalauteleina. O le fa'apipi'i mama-ituaiga fa'apipi'i graphite ose fa'apipi'i fa'apipi'i fa'atasi ma lona totonuga'i fa'apitoa. A maeʻa se taimi umi e tu ai, o le faʻamalosi i totonu o le a faʻaalia ai ni taʻe i luga o le faʻapipiʻi ma faʻamalolo lenei vaega o le atuatuvale. O lenei ituaiga o mea faatumu o le a tumau mausali ma e le suia pe a uma ona tupu se ta'e. A toe oomiina, e mou atu le ta'e ma o le fua o le toe fa'afo'i e fetaui ma le mana'oga.

O mea nei o mana'oga fa'apitoa mo mama graphite fetu'una'i

 Laulau 2 Fa'atinoga o mama fa'apipi'i

faatinoga

iunite

faasino igoa

graphite fetuutuunai tasi

u'amea tu'ufa'atasi

fa'amaufa'ailoga

g/cm³

1.4~1.7

≥1.7

Fa'atatau o le fa'amalosi

%

10–25

7~20

Toe fa'afo'i fua

%

≥35

≥35

Pa'u mamafa vevela a

450℃

%

≤0.8

—-

600 ℃

%

≤8.0

≤6.0

Coefficient o fete'ena'iga

—-

≤0.14

≤0.14

a Mo u'amea composites, pe a maualalo le mea liusuavai o le uamea nai lo le vevela o le suʻega, e le talafeagai lenei suʻega vevela.

 

 3. E uiga i le faʻaogaina o le faʻapipiʻiina o kalafi

O le fa'apipi'i graphite e fa'aaogaina i le avanoa fa'amaufa'ailoga i le va o le va'a o le valve ma le fa'apipi'i gland, ma o le fa'apipi'i o lo'o i totonu o se tulaga fa'apipi'i a'o fa'agaioia. Pe o se faʻapipiʻi faʻapipiʻi tasi-tatala poʻo se faʻapipiʻi ituaiga mama, e leai se eseesega i le galuega a le setete faʻapipiʻi.

O lo'o i lalo le ata o le tulaga galue o le fa'apipi'i (fa'ata'ita'iga o le su'ega fa'amaufa'ailoga)

 图片7 图片8

 


Taimi meli: Iul-12-2021